I remember it now, it takes me back to when it all first started.

från mobilen i torsdags. 
Varför sitter jag i min säng med datorn i knät, när jag egentligen borde börja packa eftersom att jag åker till kläppen imorgon på förmiddagen? Jaja, jag har väl hela natten på mig. Igår var jag sjuk med feber och huvudvärk och jag trodde helt ärligt att jag skulle dö, men imorse vaknade jag upp frisk som tur är. Idag har jag väl som alla andra ätit påskmat och godis. Har även sett på Sinister med Erica, det enda jag har att säga om den filmen är (förutom att den faktsikt var jävligt bra): den läskigaste och obehagligaste filmen jag har sett. Men gud nu måste jag packa, och förresten så kommer jag inte hem förns om en vecka och kommer inte blogga under den tiden. Ha det bäst!

I wake up to the sound of music.

JAG HAR PÅSKLOV, JAG HAR ÄNTLIGEN PÅSKLOV. Det tragiska är att jag måste plugga i princip hela lovet. Mitt tal som jag ska hålla på måndag efter lovet har jag inte ens börjat med, och massa annat. Nu ska jag städa och snart handla med mamma för om ett tag kommer mammas kille och hans dotter hit. Ha ett bra lov!!!

Bara ett ord kan sätta eld på en skog.

Jag ska enligt Love inte blogga om mina dagar, så nu ska jag berätta varför jag har ont i huvudet, örona och halsen. Skulle ta en bild på mig själv med dubbelhaka med min cam, men var tvungen att gäspa. Gäspade samtidigt som dubbelhakan var kvar och det kändes som att mitt huvud, mina öron och min hals exploderade. Observera att detta hände för 15 minuter sedan och har fortfarande ont. Slutreslutat: ta ej egobilder med dubbelhaka om ni måste gäspa samtidigt, för då lär ni explodera.

Music is my substitute for love.

Okej det är bara tre dagar kvar i skolan nu, sen är det äntligen påsklov så jag kommer förhoppningsvis överleva den här veckan. Skypar med några vänner nu, men ska snart plugga psykolgi för har redovisning imorgon som kommer gå skitdåligt. Aja hejdå på er. 

High hopes.

 
tack för att ni har räddat min dag, min månad, mitt år och mitt liv med er musik.

The man who sold the world.

Hallå tja hola halo, skoja hej. Skulle va sekreterare för en basketmatch med Amanda ikväll men den blev inställd, så vi åkte dit i onödan. Jaja nu ska jag lyssna på the killers resten av kvällen för jag vill tillbaka till den 28 februari, nu.

Jag kommer älska dig när jorden gått under, för jag tänker aldrig dö, nej.

Nej jag har inte dött, har bara inte haft något att blogga om. Men nu är det äntligen helg och jag ska sova bort hela helgen. Har suttit och fixat amandas nya (och första) blogg, så läs den okej? Bra. Klicka på bilden!

Better run away and be gone, gone forever.

Okej det är redan söndag och jag vill egentligen bara ligga i min säng hela dagen med mina bästa spotify-spellistor (här, här, här, här) som räddar mig dagligen. Men det är fint väder, så jag och amanda ska snart ut på en joggnigrunda. Sen har jag en hög med plugg som ligger och väntar på mig som vanligt.

Here comes the sun.


3.14

Jag vet inte med er, men jag tycks ha blivit mästare på att blogga från mobilen. Hela veckan har gått snabbt och har haft kortare skoldagar än vanligt , och imorgon slutar jag 11.15!! Jag vill bara hoppa omkring i mitt rum på grund av håkans nya låt och musikvideo och det är fredag imorgon (hade på allvar glömt bort det). I helgen önskar jag att jag att jag endast kunde sova, men har massa tyska och svenska att plugga.


Det kommer aldrig va över för mig.

här har ni håkan hellströms nya mästerverk. tack för att du finns.

Vi såg på de unga och glömska, i båtar och i varandras armar.

det räcker väl med att säga att den här veckan är bra på alla sätt; igår slutade jag en timme tidigare, idag slutade jag halv tolv istället för halv fyra, samhällsprovet som vi skulle ha idag är framflyttat till på fredag, idrotten var inställd idag, imorgon eller på torsdag släpper Håkans nya låt och det är fint väder (förutom att det är dödskallt på morgonen). 

på nån spårvagn någonstans

det är söndagskväll och jag måste egentligen plugga. sitter istället och lyssnar på frank turner och längtar efter sommaren.

harry potter

åkte hem till nyköping med 22.14 tåget med min bror igår. gick upp tidigt idag för att vara sekreterare för en basketmatch, men den var inställd och nu kan jag inte somna om. nu kollar jag på Harry Potter och det ska jag göra tills jag orkar plugga.


a dustland fairytale beginning


friyeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

hej idag är det fredag och internationella kvinnodagen. vi får en dag och männen för 364 så varför firar vi ens denna dag. aja nu ska jag äta godis och packa ciao.

känn ingen sorg för mig göteborg.

 
är det okej om jag dampar, skriker och gråter nu? trailern till filmen om Håkans musik är ute och jag vill se den.nu. det bästa är att adam lundgren har huvudrollen och han är så himla bra. den 24 juli 

mobilinlägg

okej skrattar för att jag är så dålig på att blogga. i lördags kom några fina vänner hem till mig och sov över till på söndag. igår hade jag träning och var död efter den så orkade inte ens röra min dator, haha. idag är jag död men måste plugga psykologi, ge mig ett liv tack och bock


boy you was battle born

Var inte bara på konsert igår, shoppade lite också som jag inte har gjort på två månader. Men nu är jag pank igen, mest efter alla konsertbiljetter jag köper men det är så värt.

all these things that I've done

så gårdagen: jag såg the killers live i Globen JAG UPPREPAR: jag såg the killers LIVE. det var så sjukt, mäktigt och så så så bra!!!!! de spelade de bästa låtarna och vi sjöng och skrek sönder våra halsar. oförglömligt.


RSS 2.0