Födelsedagskalas.

När jag var i mariestad fyllde min kusin Isabell 6 år, grattis finis. 

This is your heart, can you feel it?

Har funderat på att börja ta tag i bloggandet igen, haha jag får väl se om jag lyckas eller ej. Natten mellan lördag och söndag kom jag hem från Mariestad efter en vecka med familj och släkten. Har knappt varit ensam på hela sommarlovet så om jag ska vara ärligt har det varit skönt att bara slappa de två senaste dagarna. Idag har jag degat ute i solen, handlat med mamma, spelat kort med Oskar och klippt av en klänning (som ni ser på bild). Blev faktiskt supernöjd, men ska sy till den i kanten. Resten av kvällen ska redigera bilder från sommaren och titta på pretty little liars!

Jag var full och jag var dum och jag ramla på allt.

i veckan har jag träffat saknade vänner o hamnen där vi drack, snackade och hade det så jävla bra. igår åkte jag och släkten till Mariestad där vi har hyrt en stuga i en vecka. har ingen dator och har försökt blogga i flera dagar, så hoppas att det fungerar nu. bloggar när jag hinner, ha det bäst!

 
 

När du var med mig, musiken slutade aldrig.

Det är sommarlov och jag har verkligen inte tid eller lust att blogga. Jag har sett mitt favoritband sedan tre år tillbaka; the script och det var helt jävla sjukt. Jag har bosatt mig i Stockholm hemma hos min kusin, träffat människor och levt. Men nu är jag hemma hos min pappa sedan igår, imorgon åker jag hem till Nyköping igen. Bloggar när jag har tid!


RSS 2.0