Masquerade party

Det har varit en ganska jobbig vecka för mig, därför har det stått tomt här ett tag för jag har inte riktigt orkat med att blogga. Idag är jag dock väldigt väldigt glad och pepp inför kvällen! Min klasskompis ordnar en maskeradfest för att fira hennes födelsedag. Dock är det cirka 200 personer som är bjudna så är rädd att det kommer bli kaos haha, men det kommer verkligen bli grymt kul. Snart kommer Simon till mig och är kvar hos mig medan jag är borta, och om en stund kommer Amanda hit och senare rör vi oss mot Maja och Carro en stund innan festen. Sitter fortfarande i mina träningskläder efter basketmatchen, så jävla lat. Ska gå och duscha nu, peeeeepp 

Om vi ses på stan kan vi säga hej

Kom hem för en timme sen efter att ha träffat min bror, Love och Ellen på ica efter gymmet med Majsan. Blev ett väldigt dåligt pass och var inte alls motiverad idag, men imorgon tar jag nya tag. Nu ligger jag i sängen framför Andra Avenyn och väntar på min fina pojke. Godnatt på er!

Under the surface

 

De kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete

Började dagen med att åka in till stan för att möta Ellen och Love vid gymmet. Där blev vi kvar i över en timme och nu är jag helt slut efter mina fem gympass plus en basketträning den här veckan. Har precis duschat och nu funderar jag på att fota en bild till min portfolio som jag har haft i baktankarna väldigt länge. Annars vet jag inte vad som händer idag, det blir väl en lugn dag hoppas jag på för det skulle jag verkligen behöva. 

Dom var bara kids, men gifte sig ändå

Jag hjärta alla italienska fönster och balkonger o allt som hade med lägenheterna att göra. 

Den här gången kanske världen förstår oss

Är så kär i mina skor att jag vill sova med dom och begravs med dom. Idag är det torsdag och jag har sett ut som en skolklicka med kjol och sneakers, men det var finfint. Skippade min träning idag för att plugga. Eh? Har skirvit två meningar och nu funderar jag på att sova för jag är fan astrött. Imorgon är jag ledig och det är fett. Ska ta sovmorgon och sen träna med Majsan och sen tjäna lite pengar. På kvällen åker jag till några vänner och det kommer bli mys. 

In this world full of people there's one killing me

Well hello babes idag är det onsdag och jag är helt slut efter mina än så länge tre träningspass denna vecka och en hel drös med inlämningar. Kom hem strax innan fem från skolan och satte mig direkt med min historiauppgift som jag nu är klar med och svenskan är jag också klar med. SHIT VART ÄR MITT PRIS, är aldrig klar med uppgifter i tid herregud detta är ett mirakel. Nu ska jag ta en paus och titta på senaste (och sista!!!) pretty little liars och sen ska jag plugga italienska. Byeee

FIRST KISS

 
asså näe är så löjligt klyshig men den här videon är så cpfin och mysig att jag kan kolla på den hela tiden.

Jag är halvåret av mörker i landet som gud glömde

Italien var fint, jag vill tillbaka. 

Italian school

Första "riktiga" dagen i Rom besökte vi en Italiensk skola och det var faktiskt hur coolt som helst att se hur skolan där ser ut jämfört med vår skola hemma i Nyköping. Det såg ut om en riktig stor amerikansk skola i ghettot. I princip alla elever rökte på rasten på gården utanför skolan, och då menar jag inte bara vanliga cigaretter. Det kunde verkligen stå ett gäng där och dra en joint utan att lärarna gjorde något ut saken, vilket var helt sjukt. Toaletterna var sjuka dom också, helt sönderklottrade och snuskiga. Men som sagt, det var sjukt häftigt att få upptäcka och kul att få prata med eleverna på skolan om deras skolsystem osv. 

La Belle Epoque

Är hemkommen från Rom aka den finaste staden någonsin med världens skönaste grupp, fint väder och god mat. Kom hem med ett par Nike air force 1 som är slut i hela Sverige och en fin långkjol, så jag är helnöjd. Längtade hem till Sverige igår på flygplatsen, till min säng, internet och min pojkvän. Men nu när jag är hemma önskar jag bara att jag strosade runt på gatorna i Rom igen. Dit ska jag tillbaka. Har massa bilder att redigera som jag tänker visa upp här så snart som möjligt. 
 

Vad är ens geografi och varför finns mens?

JAG VET INTE VEM JAG ÄR MEN JAG VET ATT JAG HATAR MENS. Att mens ens kan förstöra ens dag så mycket som den har förstört min dag idag? Kunde inte gymma på grund av trodde min mage skulle sprängas, somnade när jag kom hem för att jag inte kunde stå upp, åt upp en chokladkaka på två röda och denna konstanta värk förstör mitt geografiprov jag har imorgon. Jag har redan min betygsvarning i geografi och måste klara detta, men nej mensen kom ivägen. 
Försöker dra till en fin liten pose osminkad och sitter som en softpotatis i sängen, att jag ens laddar upp denna bild lol. Nä men förutom mens och geografi så ska jag till Italien om FYRA DAGAR. Är så fruktansvärt taggad!! Är även fotograf för våran italienskagrupp, så kommer ha massa fina bilder att visa sen. Aja ska dyka in i geografiboken nu. ha det najs. 

RSS 2.0