Parkbänken är aldrig långt borta.

Förutom allt sista minuten-plugg så är jag glad för att: det är sommarlov om sjutton dagar, om elva dagar åker jag och några vänner till göteborg för att se bästa håkan, på onsdag nästa vecka får jag träffa fina vänner från stockholm igen, jag kommer inte på F i matte den här terminen, jag sprang 2 km på tio minuter idag på coopertestet och jag svimmade inte ens och massa annat. 

It came back with a story to say.

Min helg har varit megaassuperbra och vill inte att den ska vara över. Var hos Amanda till åtta ungefär i fredags och sen cyklade vi hem för att några vänner från Stockholm kom till mig för att vara kvar över helgen. I fredags natt trängde vi in oss i två rum och somnade inte förns fem ungefär. Lördagen såg i princip likadan ut, fast fler vänner kom över och vi hade det hur bra som helst. Igår var vi på Boda Borg och strax innan tio åkte de hem till Stockholm igen. Har knappt sovit nåt på hela helgen och inte inatt heller så jag borde egentligen sova, men har tre/fyra deadlines i skolan den här veckan. Så på fredag kan jag förhoppningvis andas ut igen. Ha det bäst!

Som just ikväll, en helt vanlig sommarkväll.

Tog inga bilder i helgen.
Har haft en sjukt bra helg och det var så skönt att komma iväg från Nyköping. Åkte till min moster i Stockholm i lördags för att kolla på Eurovision med släkten och umgicks med min kusin Jossan som jag inte hade träffat på ett tag. Några av Jossans vänner kom dit och mamma och Lars kom lagom till Eurovison för att överraska min moster. Runt fem på morgonen gick alla och la sig, men jag, Jossan, Jocke, Micke och Emma åkte till donken för att köpa hem mat. Vi trängde ihop oss i Jossans rum för att sova, men det var så varmt att jag låg vaken hela morgonen fram till halv tolv ungefär. Åkte hem vid fem igår men kommer tillbaka dit om två veckor ungefär.
Idag åkte jag till skolan men efter en lektion åkte jag hem igen för mådde inte bra alls. Har knappt sovit eller ätit något på två dygn och jag som undrar varför jag mår illa? Nu ska jag kolla på the vampire diaries och försöka äta något. Sen ska jag plugga matte för har nationella hela dagen imorgon, pallar inte. Ha det bäst!

Så mycket sommarvärme.


Tell me why we're talking when we dance so good.

Började skoldagen med engelska nationella och det höll på hela förmiddagen. Efter det var jag helt död och ville bara hem, men klarade mig igenon naturkunskapslektionen. Skolan slutade två och jag gick runt med Amanda på stan ett tag innan mamma hämtade upp mig. När jag kom hem hade jag fått ett paket från asos, har äntligen fått min kjol och den är så fin. Nu ska jag plugga historia innan basketträningen!

Du är en sång på mina läppar.

Min favoritplats i mitt rum, om man bortser från sängen såklart. 

I'm making a beautiful day.

Spyr på kvalitén så mycket, aja. Var i skolan även fast jag hade studiedag för att göra omprov. Det gick fort, så var hemma redan klockan elva. Solade hela dagen och sedan cyklade jag och Oskar iväg till basketträningen. Är så trött att jag inte ens orkar skriva något, så godnatt!

Rock 'n Roll dör aldrig, nej.

Träffade Amanda vid sju och vi cyklade ner till hamnen för att spela basket. Det var några där så vi cyklade vidare till Ica för att köpa glass. Efter det ångrade vi oss och cyklade tillbaka till basketplanen och struntade i dem andra, haha. Vi spelade ett tag men strax innan nio cykalde vi hem. Innan Amanda cyklade hem så anmälde vi oss som arrangörer till "typ en festival" här i Nyköping, så vi hoppas på att de hör av sig. Ha det bäst!

We're gonna rattle this ghost town.

Började dagen med att bli väckt av en vän som ringde KLOCKAN TIO PÅ EN LÖRDAG. Å andra sidan så är jag tacksam för det för annars hade jag sovit hur länge som helst och glömma bort att möta Amanda i oxelösund. Kom till oxelösund strax efter tolv och då gick vi till Americana vintage store, men vi blev ganska besvikna. Jag antar att det jag letade efter redan var slut. Vi gick till marknaden och köpte brända mandlar och så träffade vi Hanna och stod och pratade med henne ett tag innan vi åkte hem igen. 
Strax innan tre tog jag en springrunda, kände att det behövdes eftersom att jag missat två träningar denna vecka på grund av konserten och kristi himmelsfärd. Nu är jag hemma och rastlös, men jag har ändå ingen lust eller ork att göra någonting. Kollade klart på säsong sju av One tree hill igår igen, så jag funderar på att börja på säsong åtta nu. Nörd. 

Vaknar upp och somnar igen.

Idag har jag solat utan resultat för jag börjar på min mammas pigment dvs ginger... Amanda kom hit ett tag på eftermiddagen för att färga mitt hår, som inte blev så bra men vad gör man? Imorgon åker jag till oxelösund med Amanda för att gå till en Vintage-affär som jag inte har varit inne i ännu. Ha det bäst!

Min dröm har äntligen gått i uppfyllelse.

För ett dygn sedan stod jag i en fullsatt Friends Arena med galna fans, och vi alla var här för samma anleding och det är bara så himla bäst. Jag och Ellen (och Kajsa och Erica som satt på andra platser) var så fruktansvärt glada och vi förstod inte riktigt vad som hände när fem fina pojkar klev upp på scenen och alla skrek av glädje. Det.var.helt.jävla.sjukt. Skrek, sjöng så falskt som jag kunde med gråten i halsen och skrattade. I över ett och ett halvt år har jag väntat på den dagen jag äntligen får se dem, One Direction. Hur kan ett band har så stor påverkan på ens liv egentligen? Jag skulle kunna skriva en hel bok om den här upplevelsen, om jag kunde. Älskar dem så jävla mycket, tack för att ni finns och tack för att jag hade världens bästa sällskap med mig. 

The walls kept tumbling down in the city that we love.

Behöver jag ens nämna vädret som var igår och idag? Idag känns det verkligen som sommar med 20 grader, åhhh blir så himla glad. Det tråkiga är väl att jag sitter instängd i en skola på dagarna, förutom på lunchen förstårs. Imorgon efter naturkunskapssprovet åker jag och ellen till stockholm för att möta upp kajsa och erica. Vad ska vi göra? Åh okej är så taggad och det är helt sjutk att det redan är imorgon. Vi ska se One Direction, äntligen! Som vi har väntat och dagen är redan här?? Det är helt stört, kommer bli världens bästa kväll. Ha det fint!

Another sunny day.

Det är vår och jag kan gå med jeansjacka utan att frysa, är glad. Så vad har jag gjort dessa dagar jag inte har bloggat? Spenderade Valborg med fina vänner i staden, gick runt i hamnen och vallarna och träffade andra fina vänner. Nu är jag på tåget på väg till min pappa, hela helgen kommer spenderas tillsammans med samhälls- och historiauppgifter, naturkunskap, labbrapport, eh ja ni förstår. Jaja nästa månad är det juni så ska inte klaga!


RSS 2.0