Slå mig hårt i ansiktet

 

Hoppas det är du som förstör

Påslovet var så välbehövligt att jag inte har något emot att komma tillbaka till skolan igen (förutom att jag har så mycket att göra). Var med världens bästa hela helgen och det var gosigt. Vädret är verkligen på topp och jag är gladare än vad jag har varit på länge, äntligen. Idag skulle jag egentligen plugga efter skolan men det slutade med att jag tog fram kameran, stack ut och fick till några bra bilder. Stack sedan vidare på basketträning och sen till gymmet. Kom hem vid tio och nu är jag sjukt trött och ska sova. Godnatt gullisar. 

Och vem tror på evig kärlek? Ja vem tror på det nu?

Sitter hemma hos pappsen och har varit här sedan eftermiddags. Jag avslutade kvällen med att titta på Hobbit del 2 med pappa och bror, var dock väldigt trött när klockan passerade tolv men jag lyckades hålla på mig vaken. Imorgon ska jag inte göra något speciellt tror jag, förutom på kvällen då jag åker in till stan för att titta på min pappa och resten av hans band spela på en krog. Det ska bli skoj. Nä men ska väl försöka sova nu om jag lyckas sudda ut alla jävla negativa tankar om precis allt som bara flyger omkring där inne och förstör min sömn. Omg so deep Ida. Godnatt på er. 

Walk around 'til 3 a.m.

Ta mig tillbaka.

Det är fest hos mig i kväll och hela världen är min

Shit vad kul jag hade i lördags hemma hos mig. Jossan, Fanny och Emma kom från stockholm till mig och jag bjöd in några vänner till mig på chillkrök. Vi var tio personer från början men helt plötsligt kom det en hel drös med människor och det var tillslut 30 personer (om inte mer) inne i mitt hus. Vi festade till klockan sex på morgonen då de flesta drog hem, men några blev kvar hemma hos mig. Så himla lyckat! Ville bara citera välkommen in med maggio hela tiden för det kändes som att jag levde i den låten. 

För hela staden äcklar mig men jag är dum och stannar

NU ÄR DET FAN PÅSKLOV HÖRRNI!!! Herregud vad seg jag har varit den här veckan, den enda jag har gjort är att träna och plugga och jag är så slut nu att jag skulle somna bara jag la mig under täcket i sängen. Dagen idag var najs, hade bara en lektion och sen påskmys. Istället för innebandyturnering med hela skolan drog jag och Simon till honom och tittade på Frozen, fett värt. Sen skildes vi åt och jag mötte upp mamma och vi gick runt i affärer och åkte runt lite. Fick med mig hem lite nödvändigheter (eller inte). Senare ikväll drar jag mig mot gymmet och sen ska jag spendera kvällen i min säng. NJUT AV LOVET NU BABES

Jag tänker alltid på dig i april

Min helg har varit så himla bra verkligen. Simon var hos mig hela helgen, även fast jag var borta en del. I lördags var jag på maskeradfest och det blev så lyckat! Mycket härliga människor och dans till Ramlar. På tal om Ramlar så fyller ju livets hjälte 40 år idag. Tack för tårarna på kinderna och stjärnorna på himlarna, Håkan Hellström. Detta firar jag med inget mer plugg för resten av dagen och enbart lyssna på Håkan. Fick ju min victoria's secret parfym idag så nu kommer jag gå runt och lukta päron och melon. Puuuussss

RSS 2.0