saw Cinderella in a party dress

imorgon.

she says she might just runaway somewhere else, some place good

De två värsta dagarna i skolan är över och imorgon är det redan onsdag. Men jag har så sjukt mycket att göra; naturkunskap till imorgon, historiaprov på torsdag, psykologiprov på måndag, inlämning av krönka nästa vecka som jag inte har börjat på, samhällsprov nästa vecka och två tyskauppgifter som jag ligger efter med. Så varför sitter jag vid datorn nu? Om två dagar ska jag på konsert med amanda och se the killers och det kommer bli så jävla bäst. 

du säger att kärleken aldrig var till för dig


while we're living, the dreams we have as children fade away

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Senaste från instagram, följ mig på @idaholmberg hejdå nu ska jag plugga vidare.

jag måste sova tills vintern är borta

Men oj vad kreativt att fota en kamerakartong Ida, tur att du har en så bra fantasi. Nej men jag är ju hos min pappa och jag tog inte med mig min kamera hit för har haft fullt upp hela helgen. Söndagsångesten är tillbaka, skolan börjar på måndag och jag har så mycket att göra. Godnatt!

I've got soul, but I'm not a soldier

Idag har jag varit i Romme hela dagen med pappa och min bror och kom hem halv åtta. Imorgon måste jag under hela dagen plugga naturkunskap och på min krönika som jag inte ens har börjat på än. Om två dagar börjar skolan igen och jag orkar inte hejdå.

I've been looking so long at these pictures of you


little by little

 
okej min största önskan ikväll/någonsin är att noel och liam slår ihop oasis igen, men hur bra är inte detta? noel klarar sig bra utan liam, än så länge. oasis är och kommer alltid att vara, världens bästa band.

my God woke up on the wrong side of his bed

Började dagen med pannkakor pga slut med bröd, dom smakade eh... smör och mjöl.
Träffade Ellen, vi gick runt och fotade i stan och jag frös arslet av mig i min vårjacka.
Sen köpte vi en pizza och delade på, vsg o bli frestade för den var jävligt god. Amanda kom senare och vi satt och kollade på mobilskal till halv sex då jag och amanda åkte hem till mig. Vi käkade godis och lyssnade på musik. Hon har åkt hem och jag ska snart packa för imorgon åker jag till min pappa. 

akta dig för människor, för människor gör en illa om dom kan

På två dagar har jag tränat basket i åtta timmar, älskar denna sport så himla mycket. Imorgon blir det en timme till och på torsdag i två timmar, dvs på fyra dagar kommer jag ha spelat basket i elva timmar (är redan helt död). Resten av dagen och kvällen ska jag lata mig framför tv-serier och nätshoppa. Ha det bäst.

that secret that you know, but don't know how to tell

Nu är jag officiellt död och jag har en blåtira. Amanda sov över hos mig inatt och imorse åkte vi och spelade basket i fyra timmar med lag från våran förening. Kom hem runt tre och nu vill jag bara sova. Imorgon är det träning i fyra timmar igen och jag har lovat med själv att plugga även om det inte kommer hända.

så säg mig vad vi väntar på

Hela kvällen igår höll jag på med min musikvägg och detta är resultatet! 

skulle du råna en bank för oss två?

sportlov ÄNTLIGEN SPORTLOV och det enda jag ska göra är att sova och lyssna på musik. 

then somebody laughs like it’s all just for hell

Jaha, alla hjärtans dag? Dagen då alla singlar ligger i sängen ensam, äter choklad och tycker synd om sig själva. Själv tycker jag att det är överskattat (kanske för att jag är ensam varje år).
Så det enda bra med denna dag var att basketträningen var i två timmar istället för en och det var så himla kul, och jobbigt. Imorgon är det fredag och vi ska spela badminton halva dagen och sen är det sportlov. GRÅTER har längat så länge, lovet kunde inte ha kommit mer lägligt. 

full koll

I måndags kväll/natt och igår fick jag ett "extra jobb" av pappas band Full koll, att jag skulle stå i entrén och ta emot pengar. Så igår var jag ledig från skolan och inatt sov jag endast tre timmar. Jag hade tid över på spelningen, så jag fotade lite med min nya kamera och här får ni fyra foton av många!

I WILL LOVE YOU FOREVER

är glad: min dator är lagad och jag har fått en canon eos 60D i födelsedagspresent!!!


när det blir varma sommardar, kom ihåg mig då

Okej min morgon har varit hemsk. Började halv nio med matteprov som gick åt helvete, blir inte förvånad precis. Åkte hem för jag har hål i två och en halv timme och min buss går om 20 minuter tillbaka till skolan. Imorgon åker jag till pappa och jag får äntligen tillbaka min dator!!!! Om inte min mamma använder hennes dator ikväll, så kanske jag bloggar mer senare. Ha det fint!

sjutton år

idag fyller jag sjutton år!

bara dårar rusar in

hej på fredag får jag tillbaka min dator där jag har foton. vill ni sova gott inatt? tryck här.

fortfarande ingen dator

får inte min dator förns nästa helg så kan fortfarande inte blogga. snart ska jag på bio med några vänner, vi ska se "texas chainsaw". om jag inte återvänder så har jag antagligen blev styckad av en motorsåg.


RSS 2.0