Där går en som svär att allt du gör är gott.

Åkte iväg till Emma igår kväll och umgicks med henne, Ebba och Kajsa. Vi lyssnade på håkan hellström, skrattade, pratade, åt, åt och skrattade lite till. Så fina vänner man kan ha. Hade inte planerat att sova över där, men det blev så iallafall. Åkte hem strax innan tolv och jag har hunnit med att spela basket med min bror, vart på en joggingrunda och solat. Har gjort allt annat än att plugga som jag egentligen måste göra. 

Du kan gå din egen väg.

Igår efter skolan bakade jag och Amanda en tårta för hon fyller år imorgon, och dettta fick bli min present till henne. Snart kommer Amanda hit och vi ska spela basket ett tag. Sedan möter vi Emma och Kajsa på stan ett tag och hittar på något. Ha det bäst!

Säg att du är fri till slut.

Hittade den här bilden på min kamera & jag antar att Ellen tog den i Sthlm, den var fin så nu visar jag den.
Idag hade jag bara två lektioner, det var så varmt att jag och Amanda gick hem från skolan och jag var glad. Blev mindre glad när jag upptäckte att fyra av våra cyklar var punka på och den femte var låst och mitt busskort gick ut idag. Men det är äntligen fredag imorgon och jag hoppas på vårväder eftersom att jag slutar så tidigt från skolan. 

Hälften av dom som kämpar går under.

Från Stockholm.
Har haft en helt underbar helg med bästa basketlaget och jag har haft fått göra det jag älskar att göra. Att vi alltid är lika glada när vi kliver på planen som när vi lämnar planen även fast vi förlorar, vi är så bra. Men nu är jag helt död efter knappt två dagars sömn på en luftmadrass, träningsvärk och blåmärken lite här och var. Den här skolveckan kan jag iallafall andas ut utan en massa plugg, äntligen. Ska fortsätta kolla på one tree hill nu, sen ska jag försöka somna tidigare än tolv. Godnatt finisar.

En dag i Stockholm.

Nu åker jag på baskettunering över helgen och det kommer bli så så så kul.

Har ingen plats att kalla hem, i detta pissiga vårregn.

Jag vet inte ens hur jag ska sätta ord på den här dagen. Jag och Amanda åkte till Stockholm vid lunch och där mötte vi upp Ellen och Love som redan var där. Vi gick runt, fotade och väntade. Klockan fyra stod vi i kön på Åhlens City för att vänta på signering. Håkan Hellströms signering. Så idag träffade jag världens bästa människa, han som räddat mitt och många andras liv. Även om jag försöker att berätta hur mycket jag älskar honom kommer ingen att förstå hur mycket han faktsikt bertyder för mig. Var så glad efteråt och Håkan är så lugn och gosig som person att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tack Håkan och mina fina vänner för en av världens bästa dagar. Förutom att jag träffade Håkan så var vi ju i Stockholm, och jag ville inte åka därifrån. Bästa Stockholm.

Ingenting är vettigt 03.30.

min blogg är lite tom nu för har ingen inspiration, fullt upp med plugg och basket men snart börjar jag blogga som vanligt (naw nya kissie hejdå).

Om du vill ha en idiot lägg din hand i min.

Så anledningen till att det har ekat tomt här i två veckor är för att jag först var i kläppen hela lovet. Hela den här veckan har endast bestått av plugg, massa inlämningar, matteprov som gick piss och betygsvarning i tyska. Men nu är det helg och jag önskar att jag kunde sova ut hela helgen, men plugg kommer ivägen som vanligt. Varför valde jag Enskilda nu igen?
Idag släpptes två låtar ur Håkans nya album som snart kommer ut, båda är helt underbara.

RSS 2.0