Pure heroine.

Fotade Maja idag på fotolektionen och är helt förälskad i ljuset, även fast klockan var över tre och det började mörkna så blev det väldigt bra. Har precis kollat klart på paradise hotel och nu ska jag hoppa in i duschen. Imorgon har jag sovmorgonen så jag ska få sova ut ordentligt och det ska bli så sköööönt.

Hädanefter ska jag vara bra.

Naw tänkte precis skriva god morgon på grund av sitter fortfarande i sängen med pyjamas kvart i fem på en lördag. Vet ni vad jag mer jag? Hör och häpna, jag pluggar. Ida Holmberg sitter och pluggar frivilligt på en lördag, herre min jesus. Ska snart hoppa in i duschen och sen laga mat till mig själv. Senare ikväll åker jag till min pöjke och henke med amanda och kajsa, så det blir najsan. Förövrigt fyller jag arton år om tretton dagar, det är helt sick. Laaaaater

Det finns alltid nåt äkta att hålla fast vid.

Varför känns det som att det enda man längtar efter är att få slippa skolan? Men nu när jag är så förlyld att jag låter som en neddränkt anka, går jag till skolan iallafall? Är somsagt sjuk, men har pluggat så mycket matte idag att jag undrar om jag någonsin har pluggat så mycket matte sammanlagt i mitt liv. Jag har prov om två veckor och mitt mål är att minst klara E på prov eftersom att jag fick F på mitt förra. Har förövrigt varit utan internet här hemma i en vecka men nu är det äntligen tillbaka, med snabbare bredband dessutom! Om jag inte är lika sjuk imorgon sover jag över hos Maja med några vänner, så mysigt. Ha det fint!

Revenge.

Lade upp dessa (tror jag) bilder för någon månad sen, men nu med en ny redigering som jag personligen tyckte blev grymt mycket snyggare? En av dessa bilder ska jag använda till min portfolio som jag håller på med i skolan och jag tror att det lutar åt den första bilden. Mitt tema är hämd och jag har hittat inspiration från filmen "I spit on your grave". 

Don't you think that it's boring how people talk?

Så vart har jag hållit hus de senaste veckorna jag inte har bloggat? Skolan har hunnit börja och jag har redan en hel drös med arbeten som ska göras. Jag har lovat mig själv att börja plugga i tid den sista terminen i tvåan och än så länge har jag klarat det hyfsat bra. Annars så umgås jag mest med min pojkvän, mina vänner och har fastnat för the walking dead som jag började kolla på på jullovet. Har börjat träna mer än basket den senaste tiden och ikväll drar jag mig till gymmet med Ellen, och jag har helt chockad över hur kul det faktiskt är? Har noll inspiration till att fota alls, men jag hoppas att intresset kommer tillbaka snart igen eftersom att det då var det bästa som fanns. Puss på er!

Kanske måste man gått vilse för att till slut hittat hem.

Den fjärde bilden är så klockren att jag vill sätt upp den på väggen, kajsa <3<3<3
Detta var den bästa nyårfesten någonsin, med mitt hus fullproppat med underbara människor och det kan inte bli bättre. Så himla bra och fin kväll. Tog nästan inga bilder för jag kände inte för det, utan jag ville bara leva den kvällen utan min mobiltelefon. Ha ett jäkla bra 2014 babes, imorgon drar jag till fjällen!

RSS 2.0