Cut out all the ropes and let me fall.

 

Pratar utan att lyssna och glömmer att andas.

 

Det gör inte ont så länge du är med mig.

Dammade av min kamera efter mer än två månaders vila och det känns redan som jag har tappat all min fotokunskpa, haha? I alla fall, såhär såg jag ut på julafton. Min julfton var jättemysig och igår firade jag hemma hos min pappa där jag äntligen fick en fungerande dator, har väl världens bästa pappa. Kom hem till mamma igen redan vid halv två och åkte på en gång till stan för att möta upp Amanda och Jennie. Hittade ingenting på mellandagsrean, som vanligt. Har precis kört ett träningspass och ska snar hoppa in i duschen. Efter det lägger jag mig ner i min nybäddade säng och kollar på känn ingen sorg för femte gången, jag kan inte få nog. 

Folk viskar om oss, säger att vi inte hör ihop.

Har nästan förträngt att vi fick jullov (more like höstlov) i fredags, har inga julkänslor alls. I fredags åkte jag och Amanda hem till Simon i gnesta. Dit kom även Henrik, Imir och Erik och vi hade det faktsikt väldigt kul. En bra start på lovet. Låg dock och sov halva lördagen på grund av så så så illmående att jag ville dö. Så jag stannade kvar hos Simon till söndag, han är världsbäst. 
Idag har jag handlat de sista julklapparna, införskaffat mig en fin tröja till nyår och annat välbehövligt (eller onödigt). Jaha, nu slår klockan 00.00 om några sekunder och julen är här. Och det känns ändå ganska fint utan snön. Ha en superbra jul!

Bara så länge det finns stjärnor över oss.

Är det nu jag ska skriva en lång poetiskt text om hur jävla fantastiskt denna människa är? När han började sjunga på det är så jag säger det lade jag mitt huvud på Emmas axel och sa att jag orkar inte det här med gråten i halsen och var så nära på att bryta ihop för att herregud, herregud vad han är fin. Igår var Håkan lika jävla fantastisk som vanligt och jag vet inte hur jag kan beskriva det bättre än så. 

Farsan jag gjorde som du tills min kärlek försvann med en annan.

I helgen åkte jag till pappa för första gången på kanske fem veckor. Vi var på julbord i lördags och det var hur mysigt som helst. På kvällen kom Simon till mig och vi var vakna till halv åtta på morgonen, så min söndag var väldigt seg eftersom att vi sov halva dagen. Fick äntligen tillbaka min dator, har väntat så länge!! Men den är dock fortfarande sönder, men den fungerar. Idag är det endast en vecka kvar till julafton och jag har no christmasfeelings what so ever på grund av detta höstväder. Det går inte att fira jul utan snö. Imorgon kommer dagen jag har väntat på så så länge, kolla bara på andra bilden. Fan vad bra det kommer bli, som vanligt. Jävla musikaliska geni vad jag älskar dig. 

Love will tear us apart.

Har smidit ihop min vinterlista på spotify och den är så bra att jag vill skrika. så klicka på bilden vettja. 

Get up off my feet and stop making tired excuses.

Denna vecka är så ångstfylld så jag vill gräva ner mig i sängen och vakna upp på jullovsdagen. Idag höll jag ett hyllnigstal till Håkan Hellström på engelska, det gick förvånansvärt bra. Men geografiseminariet gick åt helvete som vanligt när det gäller geografi, men det struntar jag i just nu. Slutade redan klockan elva idag och har inte gjort något förutom att tränat än så länge. Ska kolla på missade avsnitt av american horror story, sen ska jag skriva på mitt argumenterande tal. Ha det bäst!

Släng ner nyckel min fina och få mig av den här jävla gatan.

Förutom att det är höstväder i december och jag ligger efter i precis allt i skolan så är det väldigt bra med mig. I helgen var jag med Simon, spelade basketmatch som gick ganska bra, även om vi förlorade, fikade med ellen och försökte plugga på det jag har missat. Annars så saknar jag min dator, men får väl flörta lite med tomten och se om jag får en ny. Har precis gjort klart min historiauppgift som är fem dagar försenad och ska plugga vidare med matten innan basketträningen. Hoppas vi hörs snart. 

RSS 2.0