the perks of being a wallflower

har fortfarande ingen dator och den här veckan är dränkt med plugg så har inte tid med någonting. men tänkte bara mobilblogga för att tipsa er om den bästa film jag någonsin har sett. the perks of being a wallflower. jag såg sen för en vecka sedan och var helt stum och gråtfärdig, ett mästerverk. se den.


hjärter dams sista sång

har lånat en dator nu igen men har inga bilder på den datorn, så jag mobilbloggar. Efter skolan gick jag på premiären av "ego" med amanda, ellen och love. Den var så himla gosig, värd att se! I helgen ska jag göra detta: sova


regnmoln brukade jaga mig

hej jag bjuder på en tårta för jag har inget att blogga om

life's for the living

 
 så himla bra.

only miss the sun when it starts to snow

Idag är jag hemma från skolan på grund av förskylning och halsont. Så jag har legat i min säng och tittat på one tree hill. Sen fick jag reda på att Olly Murs's konsert den 17 april här i sverige som jag ska på blir framflyttad till den 14 oktober, jag menar OKTOBER?! Jag har väntat som en galning och så måste jag vänta yttligare flera månader. Jag har också fått reda på att Passenger spelar den 18 februari i stockholm, jag bara måste gå. Nu ska jag fortsätta med one tree hill och försöka bli frisk!

as the winter winds litter London with lonely hearts

gårdagens frukost
Så i fredags sov Amanda och Hanna över hos mig och igår gjorde vi amerikanska pannkakor till frukost. Amanda åkte hem runt tre och Hanna sov kvar. Vi kollade på lost hela kvällen, världens bästa serie. Nu har hon åkt hem och jag ska snart städa undan i mitt rum och äta lunch. 

himlen är oskyldigt blå


on top of the world

MEN HEJ! Jag har lånat mammas laptop under helgen medan hon är i Norrland, så nu kan jag blogga lite. Om någon timme kommer amanda och hanna hit, vi ska äta tacos och dom sover över också. Men snart ska jag ner till herrhagen för att hämta basketbollar av min bror. Ha det bäääääääst 

dansen före döden

okej, jag kände mig tvungen att mobilblogga bara för att visa hur bra jag är på att göra tårta. ikväll ska jag plugg och lyssna på thomas stenström.


jag har ingen dator på två veckor

kommer tillbaka om två veckor!


friday I'm in love

äntligen fredag

när lager på lager är för kallt, när skorna förstörs av salt

Min skoldag var kort, men väldigt väldigt jobbig, Hann inte ens äta lunch för jag var tvungen att skriva klart på historian. Missade iallafall samhällslektionen (thank god) för jag hade tandläkartid. Så jag kom hem strax efter två, åt och fick mitt iPhoneskal som syns på bilden. Så himla ballt, älskar oboy. Ska snart åka vidare till basketträning idag igen och jag kanske bloggar senare. Ha det fint!

sing me to sleep, I'm tired

Okej, så mer än halva skolveckan har redan gått och jag är inte klar med historian än som ska vara inlämnad imorgon. Men ändå så sitter jag och latar mig framför datorn, nej jag vet inte heller vad jag tänker med. Har iallafall basketträning 18.00 och efter det ska jag träna de små tjejerna så kommer inte hem förns halv nio. Då ska jag plugga. Ha det fint!

när man släpper taget tar man steget

Är så himla dålig på att blogga, men skolan började ju igår och jag har redan massor att göra. Nu ska jag bara kolla på några avsnitt av andra avenyn, sen ska jag fortsätta på historian. Ja detta inlägg var väl mest till för att säga att jag inte har slutat blogga och jag hinner inte fota något heller så har inga bilder att visa, men jag ska försöka ändra på det. Ha det fint!

ibland är en lögn det finaste man har

Var hos min morbor och kusiner hela dagen igår och kom hem halv ett på nattten, så jag hann inte blogga. Jag försöker vända tillbaka dygnet genom att ställa alarm på elva, men ändå så vaknade jag klockan ett. Har hur mycket plugg som helst, så jag ska alltså tillbringa min lördag genom att plugga? Ja jag måste. För imorgon åker jag och tränar med ellen och amanda och jag hoppas att jag inte har så mycket plugg kvar imorgon. Först ska jag gå ner till ica för att köpa ingredienser till smoothie.

2013, du är så välkommen

Satte dit ljusslingor på min klädställing igår, visst blev det bra?
Förlåt för min hemskt dåliga uppdatering. Min mammas kille och hans dotter kom hit i fredags natt och igår åkte Erika hem. Vi firade nyår, som blev mycket bättre än vad jag hade förväntat mig, shoppat i stockholm och latat oss. Äntligen kan jag lämna 2012 bakom mig och se fram emot 2013 som jag hoppas blir så mycket bättre. 

RSS 2.0