you and I are gonna live forever

heter holmbergida på instagram

på radion sjunger nån nu om hur mycket hon vill ha din kärlek

what's up jag och håkan hänger med min nya lugg

julklappar

Så detta fick jag i julklapp: Godis så det räcker att jag inom kort tid kommer rulla fram, kängor, ryggsäck, molten basketboll, basketstrumpor, 1D-kalender, strumpor, 400 kronor, boyfriend jeans, revolt, nagellack, shampoo, "för sent för edelweiss" på vinyl,  2 collagetröjor, 3 mobilskal - ett med håkan hellström och två i 3D, ögonbrynspenna, ring, 1D-bok, 2 steg från håkan och vantar. Tack tack tack för allt!

här kommer natten

Hej och god jul på er! Min julafton igår var hur bra som helst med min familj och släkt på pappas sida. Åt tills jag smällde och fick superfina julklappar. Mötte mamma i sillekrog runt två och så åkte vi hem. Öppnade julklappar som jag också blev supernöjd med och nyss åt vi julmat, igen. Imorgon när det är ljust ska jag försöka fota mina julklappar. Nu sitter jag och kollar på Så mycket bättre - återträffen, så himla bra. Ha det bra!

årets önskelista

Ja jag vet att det är julafton imorgon men jag tänkte ändå visa lite av det jag önskar mig i julklapp. En ryggsäck, molten basketboll, För sent för edelweiss på vinyl, filmer, svarta vans, mobilskal, boyfriend jeans, kängor och så vidare. Vad önskar ni er i julklapp? 

universum är ett monster, men det har sparat dig och mig

Okej, så imorgon är det alltså julafton. Hur kan det redan vara julafton och hur kan jag redan ha gått en hel termin på gymnasiet? I alla fall, idag ska jag inte göra något alls för jag antar att det är tillåtet dagen innan julafton. I morgon kommer jag nog inte blogga och kanske inte på juldagen för då åker jag hem till mamma igen för att fira jul med henne. God jul på er!

christmas tree


thought you were burning me down, but I'm finally free

Det jag har hunnit med att göra efter jag bloggade förra gången: Varit på stan ännu en gång, lagat tacos, klätt julgranen, fotat ännu mer, packat och så vidare. Nu ska jag lägga mig ner och titta på one tree hill halva natten, godnatt på er!
 

tänk om det finns en bortglömd väg som ingen gått på långa år

Äntligen jullov. Började dagen med julavlutning på culturum i lite över en timme. Efteråt gick jag och några klasskompisar till birgers, sen mötte jag mamma för att handla klart julklappar. Har varit hemma i några timmar, slagit in julklappar, fotat och ätit. Imorgon kanske jag och mitt basketlag ska jobba på Ica för att samla ihop pengar till en tunering i vår (försöker ringa nu) och senare åker jag hem till pappa. Så min uppdatering blir kanske inte så bra framöver. Ha ett bra jullov!

EXPLODERA BATERIA

170 dagar kvar till jag får se världens bästa Håkan Hellström live, igen.

blir det krona kommer jag härifrån och blir det klave ligger jag snart under jorden

Har varit upptagen i helgen så har inte hunnit blogga något alls. I lördags var jag på julbord med familjen och i söndags var jag på bio med pappa och min bror. Vi såg the hobbit, den var bra men jag hade nog för höga förväntningar. Nu ligger jag bara i min säng, lyssnar på musik och har egentligen ingen ork till att plugga, men eftersom att det är sista veckan i skolan så måste jag göra klart alla inlämngar. Om exakt en vecka är det julafton, jag som tyckte att jag nyss stod på vallarna med min gamla klass för sista gången.

inatt finns ingen väg tillbaks, ingen alls

 

Det är tomt, det är bränt, jag vill lägga mig ned invid sjön för att höra hans tal

Jag och Kajsa i somras.
Imorgon är jag ledig från skolan och nu är jag hemma hos min pappa. Vi tänkte, om pappa ändå åkte långa vägen hit till Nyköping idag för att gå på utvecklingssamtal så kunde jag lika gärna följa med honom hem, eftersom att jag skulle till pappa imorgon. Men jag har ändå ganska mycket att göra i skolan, så jag pluggar hemma imorgon. Nu ska jag kolla på julkalendern som jag har missat, hihi.

so now we're dancing through the garden

Idag fick vi sluta en timme tidigare för att göra en labbrapport hemma, vilket jag inte har gjort än. Har ganska mycket plugg som ska vara klart innan jul, men jag ska försöka att inte stressa så mycket. Jag ska till exempel skriva ett tal på fem minuter, funderar på skönhetsideal men är inte helt säker än. Nu ska jag ner till stan med mamma och kolla på ringar, hon förlovade sig idag 12/12-12 klockan 12.12, åh! Sen har jag basketträning, ha det fint!

I sold my soul for the second time

Fotade Ellen lite i fredags och förresten så har jag och Ellen skaffat en blogg tillsammans också: vidprotesfabriken.blogg.se

du har varit ute i världen i flera år, när jag stanna på mitt rum och såg dagarna gå

Söndag. Nu ska jag åka och köpa julgran med mamma, när jag kommer hem ska jag läsa om antiken som ska vara klart till imorgon. Ha det fint! även fast det är söndag
 

har famlat och ramlat på alla sätt, men faller jag nu så ska jag landa rätt

Nu har alla åkt hem efter en härlig kväll och jag sitter fortfarande kvar på madrasser i vardagsrummet och kollar på julkalendern. Vi tittade på film, åt tacos och annat gott och pratade om allt. Snart ska jag städa köket och vardagsrummet så att mamma inte får hysteriska utbrott när hon kommer hem, haha. 

ett år utan sommar

Jag och Ellen har varit ute och fotat lite och ikväll kommer några vänner hit och sover över!

life's too short to even care at all

Mitt favorit klädesplagg just nu är mina sammetsleggins, dom är sköna, snygga och passar till allt (men inte till vita strumpor som på bilden, haha). Men tyvärr kan jag inte använda mina favoritskor längre eftersom att det är hur mycket snö som helst så jag vandrar omkring med mina gamla boots. Jaja, kom hem från skolan för en stund sen och nu ska jag titta på gossip girl. Ha det fint!

alla dansar, och jag tänker "är du också själv?"

Jag har inte haft internet sen i måndags så min blogg har varit tom de senate två dagarna! Men nu är jag tillbaka. Älskar december så himla mycket förresten, allt är så mysigt och tidigare idag var det snöstorm. Nu sitter jag i min säng, dricker varm oboy och äter mandariner. Bloggar antagligen efter träningen eller imorgon!

i hela mitt liv har jag väntat på livet

Anledning till att jag inte har bloggat under helgen är att jag bara inte har varit hemma. I går tog jag bussen till Esklistuna till farmor, där mötte jag sedan pappa mm och vi åkte för att kolla på min brors basketmatch. Idag mötte jag Amanda i stockholm för julshopping. Det var verkligen svinkallt, men jag älskar vintern i alla fall för hela stockholm var fint pyntat. Kom hem får två timmar sedan ungefär och nu ska jag kolla på andra avenyn!

RSS 2.0