Fina Maja.

Lite av reslutatet av dagens fotolektion i skolan. Fick även jättebra feedback av min fotolärare angående mina bilder till min portfolio, tack vare det kommer mitt fotointresse börja smyga sig tillbaka och det är jag så så så glad för. 

Jag är inte mycket, inte mycket att titta på.

Hallå i stugan eller nåt. Igår satt jag på mig mina fake-vans (största misstaget) och drog till Gnesta med Amanda där vi väckte upp Simon och Henke. Jag klippte Simons hår och det blev nästan pottfrilla haha, är väl världens bästa flickvän... Sen skyndade vi oss till pendeln och åkte vidare mot stockholm där vi senare träffade Alex och Erik. Vi var ute ett bra tag till jag och Amanda tröttnade och åkte hem till min pappa. Idag vaknade jag upp till ett tidigt alarm och tittade upp genom fönsret och vad såg jag? Snö. Pallar inte. Vi drog oss till Stockholms läns landstingsarkiv för att göra skolarbete även fast vi har lov, första gången jag är så ambitiös oh my good. Är iallafall hemma hos min pappa igen och ska vara här till på lördag. Ha det bra, puss på er

Livet förändras vart jag än går.

Shit okej, ställde mig framför kameran idag?? Tänkte fota ett självporträtt till min portfolio och ville ha en sjömansmössa eller en vanlig svart hatt. Hittade bara en sjömansmössa, så det fick duga. Blev väldigt nöjd faktiskt och har fler bilder att visa, men kan dock inte bestämma vilken jag vill ha till min portfolio. 

Du stör dig hårt på mig.

Nämen medans jag har gjort allt förutom att blogga har jag bland annat hunnit fylla arton år. Var egentligen sjuk men drog på hemmafest som blev väldigt väldigt bra, alla samlades och sjöng för mig även fast det inte var min fest. Det var fint. Det har hunnit va alla hjärtans dag, årets mest överskattade dag eller världens mysigaste dag. Jag och två vänner gick iallafall helt svartklädda i en skola full med rosa och röda hjärtan och kent-citat, ville helt spy på allt samtidigt som det var ganska fint. Fick iallafall spendera dagen med min hjärtis. 
Jag har just nu sportlov, thank god for that. Idag var det fint vårväder att jag ville springa runt naken över sergels torg och sjunga "Hallelujah". Nästan iallafall. Mötte min homie i stan för att sola och när vi ändå var på stan så passade vi på att käka en frozen youhurt på sandys. 
Nä men nu ska jag kolla på ännu en till film. Såg förresten livets sorligaste film igår och jag ville egentligen stänga av samtidigt som jag ville fortsätta kolla, the impossible heter den och jag tycker att ni ska se den. Puss på rumpan

IMORGON BLIR JAG MYNDIG.

Första bilden är tagen när jag och Ellen var och såg Maggio i lördags, åh herregud vad bra hon är. Just nu försöker jag göra allt för att bli frisk, eftersom att jag fyller arton år imorgon och hade planer att åka till Stockholm. Men att kombinera huvudvärk och förkylning med alkohol kanske inte är det smartast draget man kan göra. Så jag hoppas verkligen att jag blir frisk till imorgon, speciellet att jag kan sova inatt eftersom att jag har legat sömnlös de två senaste nätterna. Aja puss på rumpan
 

Två steg från paradise.

Halli hallå det var ett tag som som vanligt då. Varför jag ser ut som en tio-årig flicka som just vunnit lilla melodifestivalen på sista bilden är en bra fråga utan svar. Har haft en asbra helg i alla fall som jag tänkte blogga om senare ikväll efter basketträningen. Nä nu måste jag packa, ciao. 
 

RSS 2.0