Precis som jag.

Är typ chockad över hur kallt det har blivit helt plötsigt? Har knappt börjat använda min jacka för hösten och nu fryser jag i den. Jaja. Ska snart pallra mig iväg till coachträning och sedan stressa iväg till min träning. Så peppad på att satsa stenhårt på basketen nu och våran serie börjar på söndag åhh!

I spit on your grave #3

Så nu får det räcka med desas bilder, men blev ganska nöjd så vill ju visa upp dom hihi.

My days end best when the sunset gets itself behind.

Några bilder från dagens fotolektion i skolan, till och med jag ställde upp på bild idag?? Vi fick sluta strax efter fyra istället för halv hem så det var skönt. Innan basketträningen ska jag plåga mig igenom några mattetal om jag inte hinner bryta ihop innan mvh matte 2b suger. Ha det bäst! Förresten så har Arctic Monkeys släppt sitt nya album och det äger så jävla mycket.

I spit on your grave #2

Här är två andra bilder från våran fotosession igår, men dessa är utan blixt.

Jag köpte lycka för 480 kronor.

Snart ses vi igen och jag längtar så jävla mycket.

I spit on your grave.

Okej så det här är resultatet av min crazy idé om jag fick, som kommer bli en del av min portfolio. Blev dock inte helt nöjd pga jag var tvungen att använda blixt för att ljuset inomhus var kasst. Men efter redigeringen blev jag mer nöjd. Ska testa redigera några som jag inte använde blixt på men tror inte att jag hittade den rätta exponeringen, men vi får se.

You can't always get what you want.

 

No.1 party anthem.

Hade en rikigt bra kväll igår med underbara vänner, tårta för Ellen som jag bakade, sång och dans. Vi lagade mat två gånger under kvällen/natten. Jag somnade runt tre tror jag och då hade de flesta gått hem, men Kajsa och Amanda låg på madrasser i mitt rum, Emma och Ebba i gästsängen och Jossan som däckade i vardagsrummet. Alla har åkt hem nu och jag kom nyss hem efter att ha lämnat Jossan vid tågstationen. Idag är det en sådan dag jag egentligen bara vill ligga i sängen hela dagen, men plugget kommer ivägen som vanligt. 

Grow old with me.

DET ÄR FREDAG BABES och ikväll ska jag bara slöa framför filmer, bara om jag blundar nu så kommer jag somna. Imorgon kommer Jossan och det blir partaj för bästa Ellen som fyllde år förra helgen, hemma hos mig! Men nu har jag inge mer att dela med mig, så puss på er. 

Roll away your stone.

Hade knappt tre lektioner idag, så slutade tolv efter idrotten. Var så trött när jag kom hem att jag inte ens kommer ihåg vad jag gjorde, haha? Vid halv åtta mötte jag Amanda och vi cyklade vidare till basketträningen, och det var en grymt bra träning med nya coacher och lagmedlemmar. Så kul! Kom hem strax innan tio och hoppade in i en dusch på en gång. Ska kolla på något avsnitt av the big bang theory, sen ska jag sova. Godnatt!!

You could take a picture of something you see.

Hade min andra fotolektion i skolan idag och jag känner på mig att fotolekionerna kommer bli sjukt bra framöver. Vi har börjat på en portfolio som vi kommer hålla på med hela tvåan och jag har fått så mycket ideér att jag inte vet vart jag ska börja. Slutade dock halv fem idag, men eftersom att det är foto så är det helt ok för mig. Bloggen har stått tom hela helgen, det beror på att jag sov hos Kajsa med några kompisar. Men eftersom att mitt fotointresse börjar komma tillbaka mer och mer så kommer jag kunna visa upp fler bilder!

You've got me doing these silly little dance moves.

Min samhällsuppgift är i princip klar, det krävdes tydligen att jag skulle bryta ihop efter andra uppgiften för att viljan skulle komma fram, pga...allt. Plugg, krav, kärlek. Ni vet sådant som det är okej att gråta om ibland. Men nu är jag på bra humör, jag är klar med samhällen, tyskan och imorgon kommer pappa fixa Håkan-biljetter till mig och mina vänner åhh. Är dock lite sur för att jag var tvungen att ställe in Ellen fest hemma hos mig på lördag, men nästa helg så! Det är äntligen fredag imorgon och ska försöka sova så mycket som möjligt i helgen efter min sömnlösa vecka. Ha det bäst!

Lillebror, bli aldrig som jag när du blir stor.

Alltså okej mitt liv kretsar kring plugg NÄSTAN ENBART PLUGG? Har en förjävlig samhällsuppgift till imorgon som jag ska börja med nu, varför gör jag alltid allt i sista minuten?! Aja igår blev jag basketcoach och fick mitt eget lag, så det är så kul och jag hoppas att det kommer gå bra! Pussss


Du är snart där.

Okej, så jag är 17 år. Jag har precis börjat andra året på gymnasiet. Ni vet ångesten som smyger sig igenom kroppen varje gång man öppnar den jobbiga och välbekanta dörren till skolan och ni tänker att vad fan gör jag här? Och hur benen aldrig känns så tunga som när man går upp för trapporna, till gararoben, till skåpet och tillbaka till det högljudda och ångestfyllda klassrummet. Samma jävla sak, varje jävla dag. Och ni vet klumpen i magen när man känner att man inte hör hemma här. Jag försvinner in i musiken, Håkan eller vad som helst bara jag slipper allt skrik. I två år till upprepar sig detta och sen får jag göra vad jag vill. Men herregud, vad vill jag göra? Det enda jag vet är att jag vill fly från den här staden, och aldrig komma tillbaka. För den här staden kväver mig. Jag vill fly till Stockholm, eller till Göteborg eller vilken jävla storstad som helst. Även fast jag är rädd för att flytta själv till en stad där ingen känner mig, är jag lika rädd att jag kommer bli kvar här föralltid. Jag vill bosätta mig i en gammal etta i stan och till en början få ett jobb på ett fint café eller vad som helst. För vad vill jag egentligen göra när jag växer upp? Fan fan fan, jag måste börja inse att jag snart är vuxen. Vuxen? JAG? Fast äh, varför sitter jag och oroar mig för framtiden när det är nutiden som gäller. Två år kvar som storyn upprepar sig, men vad fan, jag vet att jag kommer klara det. Du kan gå din egen väg som Håkan säger. Och det är precis vad jag tänker göra.

William, It was really nothing.

Asså LOL okej vad är det för jävla show-off bild jag lägger ut nu aja, den här bilden beskriver väl lite om hur min fredag såg ut. Har visst en blogg jahaja, vad ska jag ens blogga om längre nu när jag har börjar i tvåan och kommer sitta totalt fast i allt plugg. Längtar så mkt!!!! Nej. Sitter as we speak i min säng och ska kolla på film och gråta över att jag åt upp min geisha på cirkus tio minuter. Ha det bäst! (Alltid jag med mina opassande djupa rubriker från låtar till helt meningslösa inlägg).

RSS 2.0