Break in case of emergency.

Har väl fått den mest kreativa julklapp någonsin idag av en hemlig klassis. Du äger, haha. Vi har alltså julklappsutdelning varje dag i klassen och idag var det min tur. Förutom att jag drunkar i allt plugg och stukat fingret på en basketboll så är det ganska bra med mig. Nu måste jag plugga som vanligt och sen dra mig till basketträningen. Funderar på att damma av min kamera imorgon och fota lite när jag ändå slutar klockan tolv. Har inte rört den på kanske en månad.  
 

Det var så mörkt den kvällen jag gick hem.

Känner mig helt lost utan min dator och jag fick reda på i helgen att min dator inte kommer gå att laga. Så jag får stå ut med mammas tio år gamla laptop och mobilen till förhoppningsvis julafton. Därav min fortsatta dåliga uppdatering. Min helg har iallafall varit sjukt skön och har inte gjort annat än att tagit det lugnt. Efter skolan i fredags åkte jag hem till Simon och sov där. Fick skjuts hem på lördagen så jag skulle hinna vara sekraterare för en basketmatch. Håller även på att renovera mitt rum som snart är klart, därav bilderna som inspiration. Ska snart åka på basketträning men måste plugga nu eftersom att jag ligger efter så himla mycket... 

I'll see you in the future when we're older.

Åh herregud vad jag är dålig på att blogga. För det första så är min dator fortfarande sönder och min mobil kan inte ladda över bilder till datorn (mammas dator). Så på något sätt måste jag försöka få över bilder från mobilen till datorn, och jag lyckades precis.
Förra helgen var jag i Stockholm och umgicks med min kusin Jossan och några kompisar. Hade även match de helgen, som jag nästan har varje helg. 
Den här helgen var nog de bästa på hur länge som helst. Efter nästan min bästa match någonsin i lördags åkte jag upp till Stockholm där jag mötte upp Ellen, Love, Kajsa, Sandra och Marika vid fryshuset. När de äntligen släppte in oss i värmen skyndade vi oss till scenen där Bastille snart skulle spela. 
SÅHÄR JÄVLA NÄRA VAR VI DAN SMITH OCH RESTEN AV BASTILLE. Det var så himla sjukt, vill bara tillbaka. Jag och Kajsa drog oss vidare mot söder där vi träffade Jossan, Nathalie, Fredrik, Robin och Fanny ett tag. Efter fyra timmas sömn åkte jag tillbaka till Nyköping och sedan till Norrköping för ännu en basketmatch. Min sämsta basketmatch någonsin, jag blev utfoulad i början på tredje quarten. Nog om helgen. Var sjuk nästan hela förra veckan så missade så mycket i skolan som jag måste ta igen i veckan, så jag måste börja nu. Inatt ska jag på premiären av Catching fire!

Även om jag vuxit upp kommer jag aldrig växa ifrån.

Har funderat ett tag på om jag ska fortsätta blogga eller sluta, det är därför det har ekat tomt här ett tag. Vissa stunder är jag jättepepp på att blogga och ibland struntar jag i bloggen helt. Anledningen till att jag inte vill ta bort bloggen är att det är som en dagbok och det är intressant att läsa om sitt förflutna. Nog om det. Har varit sjuk sen i söndags på basketmatchen då jag knappt kunde spela för jag trodde att jag skulle svimma på planen. Med 40 graders feber och så ont i halsen att jag nästan tappade rösten och ingen mat så mår jag bra nu. Så imorgon drar jag mig vidare till skolan igen och försöker ta igen allt jag missat. Förresten så släppte Daniel Adams-Ray sitt nya album inatt och det är så jävla bra, så lyssna. 

Det är nog precis samma blues vi sjunger.

Har varit upptagen hela lovet vilket betyder att jag inte har tid att blogga, plus att min dator är sönder. I fredags var jag på fest hos Ebba och det var grymt kul. Somande vid fyra och vaknade åtta i väntan på att mamma skulle hämta mig och några vänner. Så surt att lovet redan är över, skulle behöva så mycket mer ledighet. Om nån timme drar jag mig till basketträningen och resten av kvällen blir det några avsnitt av breaking bad. Ha det fint!

RSS 2.0