en lycklig framtid astrologen spår

Bara för att jag ska försöka blogga varje dag, en bild från somras. 
Idag var det ingen vanlig skoldag, först hade vi basketturnering som inte jag så bra som jag hade hoppats på. Sen åkte vi hem till Hanna och åt lunch, efter det tog vi oss till gumshallen där vi spelade badminton konstant i två timmar. Det var så himla kul, bästa dagen hittils under mina två veckor på enskilda. Trivs väldigt bra där, äntligen.

hey you beautiful

HOLA idag fotade jag min fina vän Ellen, det här är två av alla bilder jag tog. De flesta bilderna fotade jag lodrätt så vet inte riktigt hur jag ska få till två bilder bredvid varandra utan att det blir för litet, haha. Ellen, du får ej döda mig för dessa bilder för du är hur fin som helst.

mitt första inlägg

Har bytt blogg från idaholmbergs.blogg.se, kände att jag ville börja om på nytt!
Jaha det kanske är nu man ska presentera sig själv, så: 
Jag heter Ida Holmberg, bor i Nyköping och började första året på gymnasiet iår. Bytte gymnasie från media/samhäll på tessin till media på LBS och bytte sedan igen till Nyköpings Enskilda Gymnasium. Har gått där i två veckor och jag trivs redan bra! 
Jag tycker om att fotografera, spela basket, tv-serier, håkan hellström, i princip all musik, twitter, umgås med vänner och mycket mer. Ja det var väl allt, välkommen hit!

RSS 2.0