Neither one of us want to take that taxi home.

Har haft den värsta natten på länge. Vid fyra på morgonen var jag fortfarande vaken och hur pigg som helst, men lyckades efter någon halvtimme att somna. Pappa försöker få mig att inte sova bort dagarna, dvs idag sov jag till halv tolv istället för ett....haha. Håller på att packa en liten väska till grönalund senare och försöker välja kläder. Jag.ska.se.the.script.och.det.är.helt.sjukt. 
Är samtidigt ensam hemma och är hundvakt. Den här bilden är tagen två sekunder innan en hund gick förbi och Zingo rasade hela gallret när han hoppade in i det och ville ut. Som tur är hann jag få tag på honom innan han började jaga hunden runt hela kvarteret. 

Wake me up when it's all over.

För kanske en vecka sedan bestämde jag, Ellen, Love och Amanda oss för att grilla. Efter många om och men om vad vi skulle grilla och vart vi skulle va, så hamande vi tillslut på... min baksida. Ja väldigt glamoröst, eller så är vi bara lata. Men det var härligt, vi lyssnade på gammal musik, sjöng och skrattade. Förhoppningsvis kommer flera sommardagar likna dessa, med fler vänner och på andra platser.
Nu har jag hängt hos min pappa sen i söndags och har inte gjort så mycket. Mest slappat och en dag åkte vi till skärholmen för att införskaffa sommarkläder. Det kan jag faktsikt visa bilder på imorgon. Imorgon på eftermiddagen åker jag in till grönalund för att se The script och jag kan fortfarande inte förstå att jag efter snart tre år som ett the script fan, äntligen ska vi se dem live.

En midsommarnattsdröm.

Ni är så fina och bra allihopa.

Större än vi är nu lär vi aldrig bli.

Fina Kajsa.

Vi äger allt våra ögon ser från balkongen.

Anledningen till min väldigt dåliga uppdatering de senaste veckorna är för att jag har pendlat fram och tillbaka mellan Nyköping och Stockholm för att träffa kompisar. Antingen har jag varit där, eller så har de varit hos mig och vi har träffat andra människor.
Jag har snart haft sommarlov i en vecka, men det känns som att mitt sommarlov har pågått i kanske två/tre veckor. Jag har inte haft tid att fota heller, men har massa bilder från min iPhone från den senaste veckan. 
I söndags åkte jag och Amanda in till kungsan för att gå på rix fm festivalen, där bland annat olly murs och mando diao spelade. Igår fick jag ett ryck och var dum i huvudet, jag klippte av mig håret. Jaja, det är bara hår och det växer väl ut snart igen. Nu ska jag ut och springa innan Ellen kommer tillbaka hit!

8/6 2013 Håkan Hellström.

Det var dags att ta sig mot Göteborg och vi var så jävla taggade. Vi tog mat och fotopauser och planerade hur vi skulle lägga upp dagen. Vi lyckades hitta stugan vi skulle bo i och där fixade vi i ordning oss innan vi drog vidare mot slottskogsvallen.
Runt fem satte vi oss i slottskogsvallen med sallad och cider och väntade på att bli insläppta. När vi väl kom in (och vi fick väldigt bra platser!) väntade vi till klockan blev åtta. Halv nio steg augustifamiljen upp på scenen och in kommer Håkan Hellström sjungande på Det kommer aldrig va över för mig
Först kan jag väl nämna att jag trodde jag skulle svimma mitt bland folkmassan eftersom att alla puttades och tröck på så mycket. Men jag sket i det och sjöng, skrek och var så jävla glad att jag äntligen får se honom igen.
Håkan försvann bakom scenen och alla i publiken kallade på honom. Han kom tillbaka och spelade den bästa låten från det nya albmet, Valborg
Han pratade rakt ifrån hjärtat om hur han inte förstår hur vi kan ha hört alla hans låtar, hur vi kan varje textrad. Varje textrad. Håkan avslutade med en av mina favoritlåtar någonsin som handlar om att aldrig ge upp hoppet om något, Du är snart där. Det var så sjukt, underbart, magiskt och helt jävla bäst. 
Det spelar ingen roll om du är 50, 20 eller 2 steg från Håkan

För du var solskenet och jag var ensam.

Okej här var det dött. Åkte till stockholm i tisdags och stannade där till på fredag, firade min kusins student. Igår var den bästa dagen på länge. Jag, Nora och Kajsa åkte ner till Göteborg för att se Håkan Hellström. Har inga ord för hur jävla fantastiskt det var, som vanligt när det gäller Håkan. Förhoppningsvis kommer jag blogga om dagen imorgon, för har inte tid nu. Några kompisar från stockholm kommer snart och jag måste plugga klart det sista innan sommarlovet.

och från ingenstans blev det sommar.

I fredags åkte jag och några vänner hem till Ebba och vi hade det så bra och mysigt, man känner verkligen att sommaren är här nu. Några tog sitt första dopp, vi andra fotade och satt och njöt av kvällsvärmen. Vi åt och drack massa gott på loftet och pratade om allt. Vi somnade kanske vid tre uppe på loftet och vaknade skapligt tidigt på morgonen. Så härliga vänner jag har. 

RSS 2.0