Back in the days.

HERREGUD. Det här var i februari i år och jag känner knappt igen mig själv? Mitt så kallade rapunzel-hår är borta och luggen har vuxit ut. Ser så himla liten ut i lugg gemfört med hur jag ser ut nu. Anledningen till att jag bloggar om just detta är för att min dator fortfarande är sönder och jag hittade dessa bilder på mammas dator, haha. Senare ikväll kommer Maja hit och vi ska kolla på skräckfilm. Ha det bäst!

Tusen, miljoner, miljarder ser oss fast det är så mörkt.


Du var en weekend i New york, jag var en nattbuss hem.

 

Låt oss bli dom som försvann.

Min dator har varit trasig i en vecka så har inte kunnat blogga, och vill helst inte mobilblogga så mycket pga så fult. Har iallafall lånat min mammas dator och håller på att redigera bilder som jag tog förra helgen. Men min mammas dator är way back in the development och så det går inte i 180 att redigera direkt. Har inte planer för kvällen förutom att kolla vidare på american horror story, behöver vila upp mig efter den jobbigaste skolveckan hittils. Ha det bäst!

Träffar gärna vem som helst utom mig själv.Men oj har tydligen inte bloggat på över en vecka. Har bara plugg och basket i huvudet och nu ligger jag i sängen och är sjuk samtidigt som jag försöker få klart min sena geografi inlämning. I måndags var jag på olly murs med Ellen och Amanda, där i även umgicks med Elin. Det var så mycket bättre än vad jha trodde, med tanke på att vi köpte biljetterna för över ett år sedan. Han är så charmig och mysig åhh. Ha det bäst, ska blogga bättre!

En fredagseftermiddag.


Vi ska ha ett band som fan låter exakt som Liket Lever.

Cyklade den väldigt kalla oktoberskvällen som denna efter biokväll med tre vänner. Vi såg "Vi är bäst!" och tyckte den var så mysig. När jag kom hem slängde jag på mig myskläder, tvättade bort sminket och satte mig framför 2 steg från Håkan. Medan filmen rullar ska jag börja packa till imorgon då jag åker till pappa. Men innan jag åker har jag basketträning och jobb. Ha det fint!

Jag knäpper några bilder och skrattar för mig själv.

Vi hade en så skön skoldag idag även fast det egentligen brukar vara den värsta dagen. Första lektionen hade vi ingen lärare (plus att vi hade sovmorgon) och sista lektionen hade vi ingen lärare så vi fick plugga vart vi ville. "Vi går till biblioteket å pluggar" sa Amanda och Jennie och fick med mig. Det slutade med att vi åt mellis och snackade, standard. Tänkte titta på tatuh innan nu innan basketträningen ikväll, så så så bra. 

Jag ser dig ibland, får inte gå fram.

 

Handen i fickan fast jag bryr mig.

KAN VI BARA DISKUTERA DEN HÄR KVINNAN OCH HUR JÄVLA MYCKET PERFEKTION DET FINNS I HENNES NYA ALBUM. Och titeln på albumet är så klockrent och bra att jag dör. Ett plus på kanten får hon då även Håkan babe medverkar i en utav låtarna. Det var väl allt, godnatt!!

Säljer lite grejer på tradera!

Klicka på bilderna om ni vill kika in på min lilla bloppis på tradera. Puss på er!

Låtsas som det regnar.

Haha nej vad gör jag? Det här är mitt första och sista inlägg där jag lägger upp bilder på min träning, ni har mitt ord på det. Vi hade coopertest i skolan idag, dvs 2 kilometer. Sket i det så drog hem och sprang mina 2 kilometer istället, och det gick så mycket bättre än vad jag trodde. Så alla mina löprundor i somras har gett resultat, äntligen!! Förresten så släpper Maggio nya låtar stup i kvarten och på fredag kommer hela albumet ut där även Håkan medverkar på en låt, så peppad! (shit kommer ångra detta tråkigt/fula inlägg, aja puss på er)

Fortsätt som ett höstlöv i vårens första flod.

 Tiden går så läskigt fort och det är redan den första oktober idag. Så, varför har jag inte bloggat på flera dagar? I fredag gick jag på insparksfest och det blev lyckat, i lördags var jag helst slut och i söndags spelade jag basketmatch i Norrköping.
 Resten av dagen går åt till att plugga matte eftersom att jag är den enda i klassen som ligger efter och ikväll är det basketträning. Ha det bäst! 

RSS 2.0