När allt är slut, vad gör väl det om hundra år?

Igår kväll såg jag, Kajsa och Ellen premiären på "this is us" och den var så bra åh. Kajsa sov hos mig och följde med mig ett tag till skolan innan hon drog vidare till skolan. Nu sitter jag och tittar på idol som jag missade igår.


Vad spelar det för jävla roll om det inte kan bli vi nån gång?

Igår träffade jag ellen och love med oskar. Är redan trött efter skolan så somnade runt ett igår och vaknade strax innan tolv idag. Åt frukost framför gossip girl och sen gick jag ut och sprang. Har duschat och städat mitt rum och nu tittar jag på gossip girl igen. Ikväll ska jag träffa ellen och love. Ha det bäst!

Folk viskar om oss, säger att vi inte hör ihop.

Efter skolan som bara var i en timme så åkte jag och amanda hem till mig. Vi bakade kladdkaka och diskuterade tatueringar. Har alltså bestämt att jag ska försöka spara så mycket pengar som helst för att så snart som möjligt göra en tatuering.Vet inte om jag vill ha ett citat ur Håkans texter på underarmen eller om jag vill tatuera handleden. Åhhh är så taggad på att tatuera mig och ska försöka få med mig min pappa att göra det samtidigt som mig. Vet inte riktigt vad det kan kosta, men jag gissar runt 1000-2000 kronor för det jag vill göra.

Slutet på sommarlovet.

Så om jag ska sammanfatta mitt sommarlov; det bästa sommarlovet någonsin. Har inte varit konstant rastlös halva sommaren som jag brukar. Har träffat nya människor och träffat gamla vänner som jag har saknat väldigt mycket. Jag har varit på många konserter, varit på grönalund, på gotland, i mariestad och massa annat. Imorgon börjar skolan igen och allt jag önskar är att sommarlovet kunde vara i alla all en vecka till. 

När internet har glömt oss ska jag följa dig ändå.

Fotot tog Love med min kamera och jag redigerade. 
Igår och idag har jag varit basketledare med några i lagkompisar på ett sportläger vi har här i Nyköping. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde att det skulle vara. Har knappt spelat basket på hela sommaren, har verkligen längtat tillbaka till basketplanen igen. Kom hem för en timme sen ungefär och ska snart titta på en film eller något. Imorgon är det min sista lediga dag innan skolan börjar och bara den meningen ger mig ångest.

I said oh my lord why am I not strong.

 
 
Autumn is coming.
 
 

Ellen och Amanda #2

 

Last night.

Hade sjukt kul igår kväll/natt med dessa underbara männsikor! Sista helgen på sommarlovet, och jag är så inte redo för skolan om fem dagar.

Ellen och Amanda

Så fina!! Ska snart åka in till stan för att träffa några vänner ett tag. Ikväll kommer några vänner hem till mig och sen går vi ner till stan senare till typ en festival. Ha det bäst!

Jag ramlar glada gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen.

Träffade dessa finisar och love idag. Vi gick runt i skogen och fotade och håller på att redigera bilder nu som jag visar upp senare. Vet inte vad jag ska göra resten av kvällen, kanske går till love där de ska grilla snart. Ha det bäst!

Känn ingen sorg.

Är det nu jag ska försöka få fram ord som räcker till för att förklara hur jävla bra, fin och helt jävla fantastisk "Känn ingen sorg" var? Hade väntat så länge på den här filmen och bara när jag hörde hur "Visa vid vindens ängar" började spela visst jag att den här, den här filmen kommer va så jävla bra. Och det var den. Var så känslomässigt ostabil och grät så mycket efter filmen, haha. Håkan-fan eller inte, SE DEN.

Vi satt på gräset som växte i takt med himlen.

 

När du misslyckats med alla andra kom du till mig.

Kom hem för ett tag sen efter att jag träffat Ellen, Amanda och Love. Vi gick till ica och handlade lite och sen gick vi vidare hem till Ellen där vi bland annat åt. Kanske träffar dem senare igen annars så blir jag liggandes i sängen framför pretty little liars resten av kvällen. Imorgon ska jag äntligen få se "känn ingen sorg", har väntat så himla länge och jag lyckades få med mig mamma!

When the sun goes down.

Kom hem från Gotland igår och har massa foton därifrån som jag ska redigera. Men det hinner jag inte göra nu. Ska snart in till stan med Amanda för att möta Ellen!

Gotland.

Åkte till Gotland natten mellan lördag och söndag och vi var framme vid huset runt tolv. Idag är det första dagen det regnar och vi vet inte vad vi ska hitta på idag. Imorgon åker vi till tofta igen, fredag åker vi till Visby och natten mellan lördag och söndag åker vi hem igen. Vi får se om jag hinner blogga mer!


Kids on the run.

 

Love is all.

The tallest man on earth aka kristian var så så så bra, nästan bättre live än inspelat. Synd bara att vi inte stod så nära, men det var ändå så jävla bra. Oförglömligt. Nu ska vi sova, godnatt!


En dag på Gröna Lund.

Åkte till grönan idag med min bror, styvsyster, pappa, farbror och kusin. Vi var där i flera timmar men är äntligen hemma och är helt slut. Efter en heldag på grönan idag ska jag tillbaka dit imorgon igen och jag kommer väl troligtvis inte ha några fötter kvar efter det. Jag ska se The tallest man on earth med amanda, längtar som fan!


10 9 8 7 6 5 4 3 2 1.

10 saker du vill göra innan du dör: 
 Bila från kust till kust i USA i en gammal Van.
 Flytta till Göteborg. 
 Gå på festival. 
• Gå på en riktig NBA-basketmatch. 
 Besöka ön där TV-serien Lost är inspelad. 
 Vara på två platser samtidigt (som i A walk to remember).
• Stå längst fram på en konsert med mitt favoritband/artist.
 Bli nöjd med min kropp så jag slipper alla dessa kroppskomplex. 
 Sova under bar himmel.
 Lyckas i livet.
 9 saker du tycker om:
 Min familj och släkt.
 Höra att jag har gjort bra ifrån mig på en basketmatch/träning. 
• Sena sommarkvällar (hej klyschigt).
 Att det finns så mycket bra musik.  
• Håkan Hellström.
 Att veta att man betyder nåt för någon. 
 Att sova länge. 
 Gå på konserter. 
• TV-serier. 
8 saker du tycker mindre om:
• Nyköping. 
 Känna sig ensam.
 Jan Björklund. 
 Nyköpings Enskilda gymnasium (med andra ord; skolan där jag går).
• Alla dessa jävla ideal.
 Snö som varar till påsken. 
 Insekter.
• Extrema antifeminister.
7 bloggar jag läser: 
 Linn
 Isabella
 Emma
 Kenza
 Amanda 
 Markus och Mikaela
 Ellen
 6 kändisar du tycker är snygga: 
 Ian Somerhalder. 
 Tyler Blackburn. 
 Adam Lundgren. 
 Harry Styles. 
 Cara Delevingne.
• Mila Kunis.
5 favoritfilmer:
 A walk to remember. 
• The perks of being a wallflower. 
 500 days of summer. 
• Forrest gump.
 Grease.
4 saker du köpt den senaste månaden: 
 Mat.
 Converse. 
 En peplum topp. 
 Alkohol. 
3 sätt att få dig le: 
 Komplimanger.
 Få beröm för något bra jag har gjort.
• Gå på konserter med mig.
2 favoritlåtar: 
 There is a light that never goes out - The smiths.
• 13 - Håkan Hellström.
1 ord som beskriver dig:
 Glad (oftast....).

I stan där jag bott är man någon eller ingen alls.

Hittade lite bilder från Håkans konsert den 8 juni, och här är några jag tog på Nora innan konserten. Så himla fin!
(är sämst på att uppdatera, men det är som sagt sommarlov och jag ska skriva om i princip hela mitt sommarlov senare).

RSS 2.0