Du stör dig hårt på mig.

Nämen medans jag har gjort allt förutom att blogga har jag bland annat hunnit fylla arton år. Var egentligen sjuk men drog på hemmafest som blev väldigt väldigt bra, alla samlades och sjöng för mig även fast det inte var min fest. Det var fint. Det har hunnit va alla hjärtans dag, årets mest överskattade dag eller världens mysigaste dag. Jag och två vänner gick iallafall helt svartklädda i en skola full med rosa och röda hjärtan och kent-citat, ville helt spy på allt samtidigt som det var ganska fint. Fick iallafall spendera dagen med min hjärtis. 
Jag har just nu sportlov, thank god for that. Idag var det fint vårväder att jag ville springa runt naken över sergels torg och sjunga "Hallelujah". Nästan iallafall. Mötte min homie i stan för att sola och när vi ändå var på stan så passade vi på att käka en frozen youhurt på sandys. 
Nä men nu ska jag kolla på ännu en till film. Såg förresten livets sorligaste film igår och jag ville egentligen stänga av samtidigt som jag ville fortsätta kolla, the impossible heter den och jag tycker att ni ska se den. Puss på rumpan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0